1. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde bölümümüze yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan ERTURGUT, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Halil ÖZEKİCİOĞLU, Arş. Gör. Artuğ Eren COŞKUN, Arş. Gör. Hasan Emin GÜRLER, Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Personel Serdar BULUT, fakülte temsilcisi ve bazı sınıfların sınıf temsilcileri katıldı. Toplantıda öğrencilerimize Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü hakkında bilgilendirici ve yönlendirici bilgiler verildi ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Misyon

Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, sorun çözmeye odaklı, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, bilgi teknolojilerine hakim, sosyal ve etik değerleri özümsemiş, bilgili, çağdaş, özgür ve girişimci ruhlu gençler yetiştirmektir.

Vizyon

Özel sektörün ihtiyaç duyacağı, sektöre yön verebilecek, yetkinlik sahibi, analiz ve sentez kabiliyeti güçlü, rekabetçi, sosyal sorumluluk sahibi, yabancı dilde iletişim kurabilen, ulusal ve uluslararası alanda çalışabilecek, uygulamaya dönük, Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine sahip çıkan nitelikli insan gücünü yetiştirecek alanında en çok bilinen ve tercih edilen öncü ve lider bir bölüm olmak.

İletişim

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dumlupınar Bulvarı, Akdeniz Üniversitesi Kampusü (Eski İletişim Fakültesi Binası)
07070 Konyaaltı/ANTALYA
Tel: 0 (242) 310 22 52 (Faks)